AJAK & UNTUNG

AJAK & UNTUNG

Ajak kawan guna Yoodo dan anda berdua akan dapat kredit RM20!

Bagaimana Untuk Dapatkannya?

  Kongsi

Kongsi pautan jemputan khas dan kod ajakan unik dengan semua kawan-kawan anda (pastikan anda pada versi aplikasi yang terkini!)

  Dapat Untung

Apabila kad SIM kawan anda telah diaktifkan, kami akan beri ganjaran kredit RM20 kepada anda DAN kawan anda! Lebih ramai anda ajak untuk guna Yoodo, lebih banyak kredit yang anda akan untung! Gunakan kredit percuma ini untuk membeli Booster Data/Panggilan/SMS.

Jom Dapat Untung Sekarang!

Jika anda pengguna Yoodo

Pergi ke halaman “Invite Friends” pada aplikasi Yoodo dan mula mengajak sekarang!

Jika anda baru mahu sertai Yoodo

Daftar dengan Yoodo, aktifkan SIM anda dan mula mengajak sekarang!

Perkara penting yang anda patut tahu

  1. Kawan anda (orang yang anda ajak) akan menerima RM20 hanya untuk talian pertama yang mereka aktifkan dengan Yoodo (kami boleh jejak menggunakan nombor kad pengenalan/pasport). Mereka tidak akan menerima RM20 lagi untuk talian tambahan sendiri yang mereka daftarkan, tetapi hey, mereka juga boleh mula mengajak kawan mereka dan dapat untung!
  2. Jika anda merupakan seorang pengajak, anda boleh mengajak tanpa had tertentu, dan menikmati keuntungan tanpa had juga. Jadi, ajak kawan-kawan anda seramai yang mungkin!
  3. Walaupun kami ingin anda mendapat untung sebanyak mungkin, kami mungkin terpaksa denda anda (atau menggantung akaun anda) jika kami dapati ada pengaktifan yang mencurigakan.
  4. Jika anda mengalami kesukaran untuk melihat paparan pautan ajakan, sila gunakan pelayar Google Chrome atau Safari untuk melihat paparan tanpa sebarang masalah. Untuk bantuan lanjut, sila hubungi agen kami melalui Live Chat.