Ajak & Untung

Ajak kawan anda untuk sertai Yoodo, dapatkan kredit RM20 dan kawan anda akan mendapat data 7GB!

Play button

Bagaimana Ia Berfungsi?

Kongsi 

Kongsi pautan jemputan dan kod khas dengan semua kawan anda (Pastikan anda mempunyai versi terbaru aplikasi Yoodo!)

Nikmati Ganjaran Anda

Apabila SIM kawan anda diaktifkan, kami akan beri ganjaran kredit RM20 kepada anda dan data 7GB kepada kawan anda. Lebih ramai orang yang anda ajak untuk sertai Yoodo, lebih banyak kredit yang anda dapat! Guna kredit tersebut untuk membeli Booster Data/Panggilan/SMS.

Mula Dapat Untung Sekarang!

Refer 2 Earn - If you are a Yoodo user

Jika anda seorang pengguna Yoodo

Pergi ke “Ajak kawan” dalam aplikasi Yoodo dan mula ajak kawan anda sekarang!

Refer 2 Earn - If you are new to Yoodo

Jika anda baru nak sertai Yoodo

Daftar dengan Yoodo, aktifkan SIM anda dan mula ajak kawan anda! Dapatkan SIM PERCUMA anda sekarang 

Nota Penting
  1. Kawan anda (orang yang diajak) akan menerima 7GB data hanya untuk talian pertama yang diaktifkan dengan Yoodo (kami akan rekod menggunakan nombor IC/Passport). Mereka tidak akan dapat 7GB data untuk talian tambahan yang didaftarkan, tetapi hey, sekarang mereka boleh ajak kawan mereka dan untung!
  2. Jika anda seorang pengajak, anda boleh berkongsi pautan anda dengan seramai mungkin kawan-kawan dan tiada had untuk keuntungan yang anda bakal terima. Jadi ajak seramai mungkin kawan anda!
  3. Walaupun kami mahu anda mengajak ramai kawan, tetapi kami mungkin terpaksa berikan denda (atau menggantung akaun anda) jika kami dapati terdapat sebarang aktiviti yang mencurigakan.
  4. Jika anda mengalami isu untuk memaparkan pautan ajakan anda, sila gunakan pelayar Google Chrome atau Safari. Untuk sebarang bantuan lanjut, sila hubungi agen kami di Live Chat.
  5. Mulai 7 Januari 2020 (00:00:00) talian Yoodo baharu akan menerima bonus Ajak & Untung Baharu (7GB untuk kawan, RM20 untuk pengajak) selepas pengaktifan.
  6. Yoodo berhak untuk mengubah, meminda, menyemak, menambah, memadam, mengubah suai, menggantung, membatal, atau melambatkan kempen ini tanpa notis terdahulu pada bila-bila masa.