Nikmati diskaun RM5 dengan myAEON2go!


Promosi tamat 29hb Feb 2024

Bagaimana caranya?

Daftar akaun
Daftar akaun di https://myaeon2go.com/ atau di aplikasi mudah alih.
Buat pembelian anda
Pilih item dan masukkan ke dalam troli. Checkout selepas selesai pilih item.
Isi butiran anda
Masukkan info penghantaran, pilih cara penghantaran dan masa, kemudian pilih cara pembayaran.
Guna kod diskaun kami
Gunakan kod promo AEONYOODO untuk menikmati diskaun RM5, dan selesaikan pembelian anda.
Relax jer
Nanti barang akan sampai di depan rumah anda!
 1. Promosi ini sah sehingga 29 Februari 2024.
 2. Kod Promo memberi diskaun sebanyak RM5 kepada Pengguna Yoodo yang baru mendaftar di myAEON2go dengan pembelian minimum RM50 dalam satu transaksi di laman web atau aplikasi myAEON2go.
 3. Kod Promo hanya sah untuk satu penebusan setiap pelanggan, tertakluk kepada ketersediaan.
 4. Kod Promo HANYA boleh digunakan oleh pengguna yang baru mendaftar di platform myAEON2go.
 5. Diskaun akan ditawarkan secara automatik pada harga akhir dan akan dipaparkan  pada halaman pembayaran, dengan syarat Kod Promo berjaya digunakan. Diskaun tidak akan ditawarkan sekiranya penebusan kod promo tidak berjaya.
 6. Harga yang disenaraikan mungkin tertakluk kepada caj perkhidmatan dan sebarang cukai kerajaan yang dikuatkuasakan.
 7. Kod promo tidak boleh ditukarkan kepada wang tunai atau digunakan bersama dengan program promosi, tawaran, kad diskaun, baucar, atau hak istimewa VIP kecuali dinyatakan sebaliknya.
 8. AEON Co. (M) Berhad dan Yoodo berhak untuk mengubahsuai terma dan syarat ini mengikut budi bicara mereka. Sebarang perubahan akan berkuat kuasa dengan serta-merta, tanpa notis terlebih dahulu kepada pengguna.
 9. AEON Co. (M) Berhad dan Yoodo tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerosakan tidak langsung, khusus, kebetulan, bersifat konsekuensi, atau ganti rugi, atau sebarang kerugian atau keuntungan, sama ada secara langsung atau tidak langsung, yang timbul dari penggunaan kod promo atau perkhidmatan berkaitan.
 10. Tawaran ini tertakluk kepada Terma & Syarat. Sekiranya terdapat sebarang pertikaian, keputusan AEON Co. (M)  dan Yoodo adalah muktamad.
 11. Untuk pertanyaan tentang tawaran ini, sila hubungi myAEON2go di 1-300-80-AEON(2366) atau e-mel kepada feedback@aeonretail.com.my.