EKSPERIMEN 2X2X BERJAYA!

Setelah bertahun-tahun melakukan ujian dan kajian, kami berjaya mencipta formula sempurna untuk memberikan nilai terbaik kepada anda.
Ini dia: 20GB hanya RM20 sahaja! MUAHAHAHA!!!

Tempoh kempen: 20 April 2022 – Sehingga diberitahu kelak

Hanya Bayar Untuk Apa Yang Anda Perlukan

Ubah suai pelan mudah alih anda di sini! Luncur di bawah untuk melihat jangkaan kadar anda bakal terima.

Data
GB
RM0

PROMOSI BUAT MASA TERHAD: Dapatkan 20GB Data High-Speed Kini Hanya RM20!


Panggilan
minit
RM0

SMS
SMS
RM0

Bagaimana nak dapatkannya?

Bagi Pengguna Baru:

Pesan SIM Yoodo. Kemudian pada skrin ‘Ubah Suai Pelan Anda’, pilih 20GB sebagai pelan data asas untuk membelinya pada hanya RM20!

Bagi Pengguna Sedia Ada:

Klik ‘Tukar Pelan’ dan pilih 20GB sebagai pelan data asas untuk membelinya pada hanya RM20. Jangan lupa; anda boleh perbaharui pelan anda pada bila-bila masa!

Lakukan segalanya secara atas talian!

Tahniah, anda sudah ada banyak data. Gunakannya dengan cermat, atau tak perlu pun berjimat! Anda boleh dapatkan 20GB lagi pada hanya RM20.

Kenapa pilih Yoodo? Anda tanya, kami jawab.

Kami dikuasakan oleh Celcom

Ubah suai data, panggilan dan SMS bila-bila masa

Dapatkan data khas untuk aplikasi kegemaran anda

  1. Promosi Eksperimen 2X2X (“Promosi”) ini akan bermula dari jam 12:01 pagi, 20 April 2022 sehingga diberitahu kelak.
  2. Promosi ini terbuka kepada pengguna Yoodo yang baru serta pengguna Yoodo yang sedia ada.
  3. Jika pelan anda diperbaharui sebelum tempoh kempen bermula, sila tukar langganan pelan anda ke Pelan Data Asas 20GB untuk menikmati harga promosi RM20 dan ia akan diaktifkan pada pusingan bil yang seterusnya.
  4. Pengguna dibenarkan untuk membeli 20GB pada harga RM20 bila-bila masa dalam tempoh Kempen selagi ia menjadi sebahagian daripada langkah pembaharuan pelan mereka.
  5. Pengguna Yoodo kini boleh menggunakan fungsi Renew Anytime untuk memperbaharui pelan data yang sedia ada semasa tempoh promosi untuk menikmati Pelan Data Asas 20GB untuk RM20.
  6. Yoodo mempunyai hak untuk menukar, mengubah, menyemak, menambah, memadam, mempelbagai, menggantung, membatal, menyunting atau melewatkan Promosi pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.
  7. Yoodo tidak bertanggungjawab untuk sebarang ralat, peninggalan, gangguan, penghapusan, kecacatan, kelewatan dalam operasi atau penyiaran, kegagalan talian komunikasi, kecurian atau kemusnahan, akses tanpa kebenaran, atau pengubahan ke atas komunikasi pengguna atau ahli, atau sebarang masalah atau gangguan teknikal ke atas rangkaian atau talian komunikasi, pelayan atau penyedia, perisian dan kegagalan e-mel.