Buang yang keruh, ambil SIM kami

Baru nak cuba Yoodo?

Pengguna Yoodo?

Tukar ke Yoodo, kekalkan nombor
dan dapatkan 15GB PERCUMA!*
Tukar mana-mana talian lebih
anda ke Yoodo, kekalkan nombor
dan dapat 10GB PERCUMA*

 

Tempoh kempen: 15 Apr – 30 Jun 2022
*Tertakluk pada Terma dan Syarat

Lebih Sebab Untuk Sayang Kami!

2
Liputan 4G Terluas

Yoodo beroperasi menggunakan rangkaian Celcom. Dan ia adalah rangkaian dengan liputan 4G terluas di Malaysia. Lihat liputan kami.

1
Kami ada Booster

Terlebih kuota bulanan anda? Anda hanya perlu beli booster untuk Data/Panggilan/SMS untuk meneruskan penggunaan.

3
SIM, eSIM & Penghantaran Percuma!

Tak payah bayar kalau nak mula gunakan Yoodo! Kami akan hantarkan SIM secara percuma! Lagi hebat, cuba eSIM sekarang dan tak payah tunggu lagi!

yoodo website 2020 update icon gocashless
Jom nirtunai

Tiada tambah nilai, tiada bil yang perlu dibayar! Daftar kad debit atau kredit anda dan tetapkan pembayaran automatik setiap bulan.

yoodo website 2020 update icon reward
Ganjaran Yoodo

Beli 10 Add-On atau 10 Pas Roam Like Home dan dapat 1 lagi secara PERCUMA!

6
Urus Sehingga 5 Talian

Aktifkan lebih SIM Yoodo untuk mak, ayah, nenek, dan ayang, dan urus semua talian di bawah 1 akaun.

Cara untuk tebus

Untuk pengguna baru

 1. Ubah suai pelan anda dan dapatkan SIM Yoodo percuma! Pastikan anda kekalkan nombor dan tukar ke rangkaian Yoodo.
 2. Dapatkan ganjaran 5GB PECUMA secara automatik dalam 1-2 hari selepas berjaya memindahkan nombor telefon anda ke Yoodo. Nikmati 5GB lagi sebagai bonus pengaktifan.
 3. Dapatkan baki 5GB PERCUMA selepas 30 hari dari tarikh ganjaran pertama!

Untuk pengguna Yoodo sedia ada

 1. Ubah suai pelan untuk talian lebih anda dan dapatkan SIM Yoodo percuma! Pastikan anda kekalkan nombor dan tukar ke rangkaian Yoodo.
 2. Dapatkan 5GB PERCUMA secara automatik dalam 1-2 hari selepas berjaya memindahkan nombor telefon anda ke Yoodo.
 3. Dapatkan baki 5GB PERCUMA selepas 30 hari dari tarikh ganjaran pertama!
yoodo MNP web simpack removebg preview

Perkara penting yang anda perlu tahu:

 1. Kempen ini terbuka kepada pelanggan baru Yoodo dan juga pelanggan sedia ada yang pindah masuk (port-in) talian sedia ada dari telco lain semasa tempoh kempen, untuk maksimum 5 talian bagi setiap pelanggan.
 2. Kempen ini akan berlangsung dari 15 April ke 30 Jun 2022.
 3. Pelanggan baru akan menerima 5GB percuma apabila ‘port-in’ berjaya, dan 5GB percuma lagi untuk pengaktifan talian pertama dengan Yoodo serta baki 5GB percuma 30 hari dari tarikh ganjaran pertama.
 4. Pelanggan sedia ada akan menerima 5GB percuma apabila ‘port-in’ berjaya, dan baki 5GB percuma 30 hari dari tarikh ganjaran pertama.
 5. Akaun pelanggan mestilah kekal aktif semasa ganjaran 5GB terakhir diberikan. Sekiranya gagal berbuat demikian, Yoodo akan membatalkan kelayakan dan menarik balik baki 5GB percuma yang bakal diberi kepada pelanggan tersebut.
 6. Pelanggan akan hilang kelayakan untuk menerima ganjaran pindah masuk (port-in) 15GB atau 10GB percuma sekiranya pelanggan memasukkan kod promo pengaktifan daripada kempen Yoodo yang lain dalam tempoh kempen yang sama.
 7. Yoodo berhak mengikut budi bicara mutlaknya untuk membatalkan kelayakan dan menarik balik data berkelajuan tinggi percuma sekiranya mana-mana pelanggan melanggar terma dan syarat ataupun melakukan penipuan herhubung dengan kempen ini.
 8. Keputusan Yoodo dalam semua perkara yang berkaitan dengan kempen ini adalah muktamad, konklusif dan terikat. Sebarang surat-menyurat, rayuan, bantahan atau percubaan untuk mempertikaikan keputusan Yoodo tidak akan dilayan dalam apa jua keadaan.
 9. Yoodo berhak mengikut budi bicara mutlaknya untuk menggantikan mana-mana ganjaran dengan ganjaran lain yang sama nilai pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.
 10. Yoodo berhak untuk mengubah, menambah atau meminda syarat dan peraturan kempen ini atau mana-mana bahagian daripadanya tanpa memberi sebarang notis terlebih dahulu.
 11. Dengan menyertai kempen ini, pengguna bersetuju bahawa Yoodo tidak akan dengan apa-apa cara bertanggungjawab atau dipertanggungjawabkan jika pihak Yoodo tidak dapat melaksanakan secara keseluruhan atau sebahagian daripada kewajipannya di sini yang boleh dikaitkan secara langsung atau tidak langsung terhadap kegagalan mana-mana peranti mekanikal atau elektronik, sistem pemprosesan data, talian telekomunikasi, perisian dan kegagalan emel.
 12. Sekiranya terdapat sebarang ketidaksejajaran, konflik, kesamaran atau kepincangan antara terma dan syarat versi Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris, versi terma dan syarat Bahasa Inggeris akan diguna pakai.