Tempah penginapan anda dengan VisitorsDeals dan dapatkan pas perantauan PERCUMA.

+ RM30 baucar PERCUMA*!

*Tertakluk kepada terma & syarat

Bagaimana nak dapatkannya?

Daftar atau log masuk ke akaun VisitorsDeals
Cari penginapan di destinasi pilihan serta tarikh perjalanan. Pastikan anda buat tempahan 14 hari SEBELUM tarikh penerbangan anda
Pilih penginapan dan jenis bilik yang anda mahukan
Masukkan nombor mudah alih Yoodo anda dan sahkan tempahan
Anda akan menerima pas Roam Like Home PERCUMA anda melalui aplikasi Yoodo App dalam tempoh 14 hari sebelum tarikh penerbangan anda

Perkara Penting Yang Anda Perlu Tahu

Pas Perantauan Yoodo Percuma Dengan VisitorsDeals
Terma Dan Syarat

 1. Promosi ini sah sehingga 31 Mac 2024.
 2. Pas Roam Like Home percuma kepada pengguna Yoodo yang menempah penginapan hotel di destinasi seluruh dunia dengan VisitorsDeals
 3. Hanya tempahan penginapan yang dilakukan pada sekurang-kurangnya 14 hari sebelum tarikh perjalanan layak untuk tawaran ini.
 4. VisitorsDeals akan memberi ganjaran kepada pelanggan yang layak untuk pas perantauan percuma berdasarkan tempoh tempahan penginapan, i.e. pelanggan akan menerima pas perantauan percuma 5 hari untuk tempahan penginapan 5 hari dengan VisitorsDeals mengikut denominasi pas 1-hari, 3-hari atau 7-hari.
 5. Sila layari: https://www.VisitorsDeals.com/Yoodo dan melengkapkan langkah-langkah berikut bagi mendapatkan tawaran ini:
  1. Daftar atau log masuk ke akaun VisitorsDeals
  2. Cari penginapan serta tarikh perjalanan
  3. Pilih penginapan dan jenis bilik yang dikehendaki
  4. Masukkan nombor mudah alih Yoodo dan sahkan tempahan
  5. Terima pas Roam Like Home melalui aplikasi Yoodo dalam tempoh 14 hari sebelum tarikh penerbangan.
 6. Nombor mudah alih Yoodo yang sah diperlukan untuk layak menerima tawaran ini. Jika anda bukan seorang pengguna Yoodo, sila daftar di sini www.yoodo.com.my
 7. Pelan Yoodo yang aktif diperlukan bagi menerima pas Roam Like Home percuma dan pelanggan perlu mempunyai kuota pelan asas (contoh: data, panggilan atau SMS) untuk menggunakan pas tersebut di luar negara.
 8. Pas Roam Like Home yang diterima perlu diaktifkan dalam tempoh 60 hari dari tarikh penerimaan di aplikasi Yoodo.
 9. Pas Roam Like Home akan diaktifkan secara automatik apabila pelanggan mula menggunakan data, panggilan atau SMS semasa berada di luar negara.
 10. Hanya satu pas akan diaktifkan pada satu masa.
 11. Sila rujuk kepada Terma dan Syarat di VisitorsDeals untuk penebusan baucar Secret Recipe PERCUMA bernilai RM30.
 12. Maklumat lanjut mengenai Roam Like Home boleh didapati melalui halaman Soalan Lazim berkaitan produk di https://www.yoodo.com.my/roaming/
 13. Tawaran ini tertakluk pada terma dan syarat VisitorsDeals. Jika ada sebarang pertikaian, keputusan VisitorsDeals serta Yoodo adalah muktamad.
 14. Kesemua syarat promosi perlu dipenuhi semasa tempahan dilakukan; sebarang tuntutan terdahulu adalah tidak dibenarkan.
 15. VisitorsDeals mempunyai hak, pada budi bicara tersendiri, untuk menarik semula ganjaran daripada pengguna yang didapati melanggar terma dan syarat-syarat atau melakukan aktiviti penipuan yang boleh menjejaskan kempen ini.
 16. Untuk sebarang pertanyaan berkaitan tawaran ini, anda boleh menghubungi Khidmat Pelanggan VisitorsDeals melalui contact@visitorsdeals.com
 17. Borang Pengesahan Perantauan mesti diisi dengan nombor mudah alih Yoodo yang sah selepas tempahan penginapan disahkan.