Chup tempat dan dapatkan diskaun dengan redBus!

Promo sah untuk pelanggan baharu dan sedia ada.

Cara untuk menebus

Bagi pelanggan baharu
Bagi pelanggan sedia ada

Pergi ke redbus.my dan daftar untuk akaun redBus.

Rancang perjalanan anda, pilih bas, masa dan harga anda, kemudian teruskan ke pembayaran.

Cari medan “Masukkan Kod Promosi” di bahagian atas dan gunakan kod RBYOODO untuk 20% diskaun segera!

Bayar dan bersedia untuk perjalanan anda. Jangan lupa untuk bawa pengesahan tempahan anda!

  1. Tawaran ini hanya sah untuk tempahan tiket Bas & Feri sehingga 24 September 2024.
  2. Kod tawaran hanya boleh digunakan untuk tempahan yang dibuat melalui Laman Web, Laman Web Mudah Alih, dan Aplikasi Mudah Alih (Android & iOS).
  3. Tawaran ini hanya boleh digunakan sekali oleh pengguna.
  4. Bagi pengguna sedia ada, Tawaran Tunai yang dikreditkan sebagai ‘Offer Cash’ sah selama 180 hari dari tarikh kredit ke akaun berdaftar redBus. Selepas tempoh ini, Offer Cash akan tamat tempoh, dan manfaatnya tidak akan lagi tersedia untuk pengguna.
  5. Tawaran Tunai yang telah digunakan akan digunakan sepenuhnya, dan dalam kes pembatalan tempahan tiket yang berkaitan, Tawaran Tunai tidak akan dikreditkan semula ke akaun berdaftar redBus Pengguna.
  6. Melainkan jika dinyatakan sebaliknya, manfaat Tawaran hanya akan terpakai pada tambang asas (tidak termasuk semua cukai dan yuran yang berkenaan) untuk tempahan tiket yang dibuat di Laman Web dan boleh digunakan hanya sebanyak 5% daripada nilai tambang asas tersebut bagi tempahan tiket bas yang dibuat di Laman Web.
  7. Tawaran tidak sah untuk tempahan yang dibuat oleh ejen perjalanan. redBus (Ibibo Group Sdn. Bhd.) berhak untuk membatalkan tempahan yang dibuat oleh ejen perjalanan dan/atau jika ia menduga tempahan tersebut bersifat penipuan.
  8. redBus (Ibibo Group Sdn. Bhd.) berhak untuk mengakhiri mana-mana atau semua tawaran mengikut budi bicara dan mengubah Terma & Syarat tanpa notis terlebih dahulu.
  9. Tawaran ini tertakluk kepada Terma & Syarat redBus. Dalam kes sebarang pertikaian, keputusan RedBus dan Yoodo adalah muktamad.
  10. Untuk pertanyaan tentang tawaran ini, sila hubungi Pasukan Sokongan Pelanggan redBus di support@redbus.my