KEMBALI KE ARTIKEL

Jimat sehingga RM500 pada pelan telco anda!

November 30, 2022

Kita sering dikecewakan dengan gimik dan fungsi yang tidak perlukan pada harga mahal yang ditetapkan oleh pelan telco (siapa perlukan SMS tanpa had sebagai contoh).

 

Lebih-lebih lagi, di kala harga barang dan kadar inflasi yang tinggi, kita semua sedang cari jalan untuk berjimat cermat dalam berbelanja. Kami ada berita baik untuk anda! Anda boleh jimat banyak dengan menukar ke Yoodo. Berikut adalah 5 cara anda boleh jimat perbelanjaan telco anda dengan Yoodo.

Dapat apa yang anda bayar SAHAJA

(Sumber: pexels.com)

Anda jarang guna SMS? Pelan Yoodo anda boleh diubah suai mengikut citarasa dan lebihkan peruntukan ke atas data atau panggilan.

Pelan di luar sana menawarkan data yang terlalu banyak atau terlalu sedikit? Tukar ke Yoodo dan ubah suai pelan data anda dari 20GB sehingga 200GB. 

 

Dengan Yoodo, minit panggilan, data dan SMS anda boleh diubahsuai mengikut kadar dan tabiat penggunaan anda! Hebat bukan?

Tiada kejutan pada bil

Tidak seperti pelan lain yang mungkin mengenakan caj perkhidmatan tersembunyi, kesemua kos pelan Yoodo anda boleh diubah suai mengikut kemampuan anda. Kami janji tiada kos-kos tersembunyi yang akan ‘menyerang’ anda!

 

Contohnya, anda boleh ubah suai pelan Yoodo anda untuk mempunyai kuota data 20GB, 100 minit panggilan serta Add-On YouTube pada harga RM32 sahaja. Tidak kurang, dan semestinya tidak terlebih. Harga pilihan ubah suai dipaparkan secara telus.

Jimat tanpa abaikan kualiti

(Sumber: pexels.com)

Harga yang mahal tidak menjamin kualiti yang lebih tinggi. Anda boleh menikmati pelan Yoodo yang diubah suai pada harga serendah RM3 tanpa mengurangkan nilai.

 

Liputan luas? Ada. Peruntukan data khas? Ada. Data berkelajuan tinggi? Ada! Anda akan dapat berhubung tanpa masalah jimat sekitar RM20 atau lebih setiap bulan berbanding pelan yang hampir sama daripada telco lain. Oh, Yoodo juga mempunyai liputan jaringan 4G LTE terluas di Malaysia.

 

Anda boleh menikmati pelan mudah alih yang sempurna, tanpa perlu ikat perut.

Nilai hebat dengan Add-On

Kita tak boleh panggil pelan ini boleh diubah suai jika anda tidak boleh mengubah kuota panggilan, data serta SMS. Anda mungkin perlukan penstriman video YouTube yang lancar, atau anda mungkin mahu bermain PUBG Mobile selama berjam-jam. Tidak kisah mana pun, Yoodo ada tawarkan pelbagai peruntukan data khas untuk media sosial, gaming dan lain-lain pada harga serendah RM1!

 

Add-On membolehkan anda mengubah suai pelan Yoodo anda ke tahap seterusnya tanpa perlu berbelanja banyak.

Anda mahu menikmati pelan mudah alih yang sangat menjimatkan dan betul-betul boleh diubah suai? Tukar ke Yoodo sekarang! Pesan SIM untuk bermula.