KEMBALI KE BLOG

TikTok lokal yang buat admin terbahak

November 2, 2021

Bila hari mendung dan syahdu mendatang, dan waktu kerja rasa lambat nak habis… para admin mula terdedah kepada sumber-sumber hiburan (gangguan) di tempat kerja.

Ya, kami pun main TikTok macam orang lain. Kenapa? Video kucing, resipi dalgona dan tarian menceriakan hari kami.

Memandangkan kami suka berkongsi, kami nak kongsi klip video yang berjaya buatkan kami tergelak besar. Ini dia:

“Balak ko mane?”

Wow, jangan kasar sangat sis

Gadis kegemaran kami

Hai Mimi, nak main game sama-sama tak?

Manny masuk Universiti Squid Game

Relaks bro, pengawal tak akan tembak kalau anda lulus. Bro… lulus, kan?

Harimau emo

Sabar je kawan.

Tak boleh berhenti berdansa

Jujurnya, admin pun tak tahan kalau dengan muzik tarian… (Apa lagu yang buatkan anda menari kalau berada di tempat Roshan? Kongsi dengan kami secara online!)

Yuki curi snek

Aiyo, habis membazir semua.

Sekarang tiba giliran anda untuk buatkan kami ketawa, tersenyum dan menari apabila menonton video cabaran tarian TikTok #whatyoowant anda!

 

Rakam versi kreatif anda sendiri untuk cabaran tarian kami, muat naik menggunakan #whatyoowant dan tag @yoodomy. Video paling kreatif dengan like terbanyak akan memenangi sebuahiPhone 13 atau barangan TikTok eksklusif!

 

Siap sedia meregangkan otot kreatif anda… selamat berjaya para TikToker!