KEMBALI KE ARTIKEL

Jet Set Go! Yoodo Jalan Jalan Malaysia Feat Rakita!

November 25, 2022

Picture1

Pada 16 Mac 2020, mantan Perdana Menteri Muhyiddin Yassin telah mengumumkan bahawa kerajaan persekutuan telah menguatkuasakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) seluruh Malaysia. Dan kini, setelah lebih 2 tahun terkurung di rumah, hidup kita semua hampir kembali seperti biasa, YAY!

 

Jadi, apa yang Team Yoodo dah lakukan sepanjang tempoh ini? Kami semua sibukkan diri dengan jelajah konsert Yoodo Jalan Jalan Malaysia tour feat Rakita + Indie! Betul tu gaiss! Kami datang, kami nampak, kami tawan! Veni, Vidi, Vici! Haha!

Picture2

Ke mana kami dah pergi? Ke sana ke sini! Kami pergi ke Ipoh, Pulau Pinang, Jb, Sabah, dan KK! Memang seronok!! Apa yang kami buat? Kami pasang booth Yoodo di pusat membeli-belah dan anjurkan aktiviti beserta hadiah, Perjumpaan Komuniti eksklusif di Starbucks (Ya, kami payung air!!) + beri cenderamata Yoodo edisi terhad kepada yang hadir!

Picture3

Mana satu lokasi kegemaran kami?? Susah nak pilih!! Korang semua memang AWESOME!!  Seronok dapat berjumpa semua, dan terima kasih atas gelak tawa, senyuman dan masa semua! Komuniti Yoodo memang TERBAIK di DUNIA!

 

Kesimpulannya, walaupun jadual kami padat sangat dan kami tak dapat luangkan lebih masa dengan semua (walaupun kami nak!), kami seronok sangat sampai tak rasa penat… (okay, jujurnya, sampai kat KL dari Kuching, semua kepenatan). 

 

Ini ada beberapa gambar kenangan untuk korang semua! Sampai ketemu lagi tahun depan! Kami sayang korang semua!

Picture4
Picture5
Picture6

Senyuman dari JB!!

Picture7

BFF baru saya @ JB

Azie, Yoodo Community Manager –