Strim, main game dan buat segalanya online dengan 20GB

20GB kini hanya RM20!

Tempoh kempen: 17 Mac – Sehingga diberitahu kelak

 

Jangan malu, jangan segan, ambil 20GB data untuk pelan anda.

Gerakkan slider Data ke 20GB sekarang.

Pelan baru anda:

RM 0
RM/sebulan/sebulan

Pelan baru anda:

RM 0
RM/sebulan/sebulan

Langgani pelan 20GB data asas, sekarang hanya RM20.

Data (GB)
RM 0/sebulan

Panggilan (minit)
RM 0/sebulan

SMS
RM 0/sebulan

How does it work?

Untuk Pengguna Baru:

Pesan SIM Yoodo. Kemudian pada halaman ‘Reka pelan anda’, pilih Pelan Data Asas 20GB untuk menikmati harga promosi RM20!

Untuk Pengguna Sedia Ada:

Klik pada ‘Tukar pelan’ dan pilih Pelan Data Asas 20GB untuk menikmati harga promosi RM20! Jangan lupa, pelan 20GB anda boleh diperbaharui
pada bila-bila sahaja!

Buat segalanya online

Data dah banyak kan? Jadi strim lagu, layan video, main game banyak-banyak!.

 

Terma dan Syarat
  1. 20GB Kini Hanya RM20 ini akan bermula dari jam 10:30 pagi, 17 Mac 2020 sehingga diberitahu kelak.
  2. Kempen ini terbuka kepada pengguna Yoodo yang baru serta pengguna Yoodo yang sedia ada.
  3. Jika pelan anda diperbaharui sebelum tempoh kempen bermula, sila tukar langganan pelan anda ke Pelan Data Asas 20GB untuk menikmati harga promosi RM20 dan ia akan diaktifkan pada pusingan bil yang seterusnya.
  4. Pengguna dibenarkan untuk membeli 20GB pada harga RM20 bila-bila masa dalam tempoh Kempen selagi ia menjadi sebahagian daripada langkah pembaharuan pelan mereka.
  5. Pengguna Yoodo kini boleh menggunakan Renew Anytime untuk memperbaharui pelan data yang sedia ada semasa tempoh promosi untuk menikmati Pelan Data Asas 20GB untuk RM20.
  6. Yoodo mempunyai hak untuk menukar, mengubah, menyemak, menambah, memadam, mempelbagai, menggantung, membatal, menyunting atau melewatkan Kempen pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.
  7. Yoodo tidak bertanggungjawab untuk sebarang ralat, peninggalan, gangguan, penghapusan, kecacatan, kelewatan dalam operasi atau penyiaran, kegagalan talian komunikasi, kecurian atau kemusnahan, akses tanpa kebenaran, atau pengubahan ke atas komunikasi pengguna atau ahli, atau sebarang masalah atau gangguan teknikal ke atas rangkaian atau talian komunikasi, pelayan atau penyedia, perisian dan kegagalan e-mel.