Dapatkan insurans hayat pada serendah RM3.20/sebulan serta kredit Yoodo RM5 apabila anda membeli insurans pelancongan dengan Senang!

Tawaran istimewa daripada Senang sedang menunggu anda! Beli insurans pada bila-bila masa, di mana sahaja dan terima polisi tersuai anda dalam masa 5 minit sahaja – tanpa perlu terlepas bubble tea anda. Senang juga membantu anda dengan pendaftaran mudah dan khidmat pelanggan 24/7.

Insurans Hayat

Dapatkan Insurans Hayat pada serendah RM3.20 dengan Senang dan pilih untuk keluar pada bila-bila masa.
Hidup ini kan tak perlu jadi rumit.

Insurans Pelancongan

Dapatkan Insurans Pelancongan pada serendah RM30, dan terima kredit Yoodo RM5 secara percuma! Beli secara online dan lindungi perjalanan anda dalam tempoh beberapa minit semasa menunggu penerbangan anda.

Bagaimana untuk dapatkannya?

Dapatkan insurans yang mudah dibeli, dan mudah dituntut untuk anda.

Kami tak sembang. Kami lakukannya. Klik pada butang Travel/Life dan masukkan butiran anda. Sebut harga akan dihasilkan serta-merta dan anda boleh terus membeli insurans anda.

Teliti pakej perlindungan

Ketahui apa yang akan dilindungi dengan pantas melalui laman FAQ Senang.

Untuk Insurans Pelancongan sahaja: Dapatkan kredit Yoodo RM5 anda

Tebus ganjaran anda selepas membeli insurans pelancongan!

Perkara penting yang anda perlu tahu
  1. Pelanggan perlu merujuk risalah, Soalan Lazim (FAQ) serta lembaran pendedahan produk sebelum membeli insurans pelancongan atau hayat.
  2. Program insurans adalah tidak diwajibkan. Pelanggan mempunyai hak untuk membatalkan insurans dalam tempoh yang telah ditetapkan.
  3. Insurans pelancongan perlu dibeli sebelum pelanggan berangkat meninggalkan Malaysia.
  4. Pakej Insurans Hayat hanya tersedia untuk Pelanggan Yoodo. Jika pelanggan yang tidak berdaftar dengan Yoodo membeli insurans, ia akan dikira tidak sah.
  5. Yoodo adalah rakan pemasaran untuk transaksi ini. Senang bertanggungjawab untuk bantuan, khidmat pelanggan dan pembelian insurans.
  6. Setelah berjaya membeli insurans pelancongan, RM5 akan dikreditkan ke akaun pengguna Yoodo dalam tempoh 30 hari bekerja dari tarikh pembelian.