Aktifkan SIM Yoodo anda dan dapatkan kredit RM20 secara PERCUMA!

Bagaimana untuk dapatkannya?

  Pesan & Aktifkan SIM

Buat pesanan untuk SIM melalui aplikasi atau laman web Yoodo, dan kemudian aktifkannya!
(Pssst! Anda boleh melanggan pelan terendah kami – RM3 untuk 50 SMS – dan masih menikmati pemberian percuma dari kami. Kami tahu sesetengah daripada anda mahu mencuba dahulu. Jadi apa kata anda cuba sekarang?)

  Cari “Activation Bonus” anda

Selepas membuat pembayaran untuk pesanan, anda akan melihat ikon hadiah serta perkataan “Activation Bonus”. Anda akan menerima kredit RM20 selepas anda mengaktifkan SIM Yoodo pertama anda.

  Lihat kredit RM20 dalam aplikasi anda

Apabila pengaktifan berjaya, anda akan melihat RM20 pada wallet Yoodo anda. Anda boleh menggunakan kredit tersebut untuk membeli apa sahaja yang ada pada aplikasi Yoodo! (3GB + 50 minit boleh didapatkan menggunakan kredit RM20 melalui booster! Sila ke “Buy More” pada Dashboard anda.)

Perkara penting yang perlu anda tahu
  1. Jika anda mengaktifkan SIM pertama dari 14 Jun 2018, anda layak untuk mendapatkan pemberian percuma kredit RM20 pada wallet anda.
  2. Anda boleh menggunakan kredit RM20 percuma tersebut untuk membeli Booster atau sebarang produk pada aplikasi Yoodo (SMS, Panggilan, Perantauan, dll.).
  3. Bonus pengaktifan sebanyak RM20 ini hanya sah untuk SIM Yoodo yang diaktifkan oleh pengguna buat kali pertama sahaja.
  4. Jika anda menyertai Yoodo melalui program Ajak & Untung, anda hanya akan mendapat bonus ajakan sebanyak RM20 daripada program tersebut sahaja.