Ikuti siaran langsung sukan, drama-drama kegemaran anda dan filem terhangat dengan Video On Demand!

Buat masa terhad, kami sedang menawarkan Add-On 20GB Astro Go
untuk RM5 sahaja – khas untuk pengguna Yoodo!

Tempoh promosi: 15 Mei – 15 Jun 2020

Bagaimana untuk mendapatkannya?

Pengguna Yoodo:

Pilih Add-on Astro Go apabila anda memperbaharui pelan anda semasa tempoh promosi ini untuk menikmati harga promosi terhad.

Bukan pengguna Yoodo:

Pesan SIM Yoodo PERCUMA anda, ubahsuai pelan anda dan pilih Add-on Astro Go dalam aplikasi kami. Aktifkan SIM anda setelah tiba dan nikmati Add-on 20GB Astro Go!

Strim puas-puas di Astro Go!

yoodo astrogo phone

Perkara penting yang anda perlu tahu:

 1. Jika anda merupakan pengguna Yoodo sedia ada, anda hanya perlu menukar pelan anda pada bila-bila masa dalam tempoh promosi ini untuk menambah add-on Astro Go 20GB ke pelan anda pada harga promosi ini.
 2. Untuk anda yang masih belum menggunakan Yoodo tetapi berminat dengan promosi Add-on ini, anda boleh tukar ke Yoodo dan ikut langkah-langkah di bawah:
  a. Pesan SIM Yoodo percuma di sini.
  b. Ubah suai pelan anda atau pilih salah satu daripada pelan-pelan yang dicadangkan oleh Yoodo, dan pilih Astro Go 20GB pada halaman Add-Ons
  c .Lengkapkan proses pesanan dan SIM akan dihantar kepada anda (secara percuma)
  d. Aktifkan SIM anda setelah menerimanya dan nikmati Add-On Astro Go 20GB!
 3. Harga Promosi RM5 untuk Add-On Astro Go 20GB ini akan tersedia dari 15 Mei 2020 sehingga 15 Jun 2020. Selepas tempoh promosi tamat, kuota add-on anda akan kekal aktif sehingga penghujung pusingan pengebilan anda. Harga normal RM10 akan dikenakan untuk sebarang pembelian Add-on tersebut selepas tempoh promosi tamat.
 4. Kuota 20GB ini hanya sah untuk penggunaan pada aplikasi Astro Go.