Rindu sangat kat saya? Saya kembali!

Dapatkan #whatyoowant what you really really want.

Tempoh kempen: 23 Jun 2021 – Sehingga diberitahu kelak

Hanya Bayar Untuk Apa Yang Anda Perlukan

Gerakkan slider dan nikmati harga-harga baharu data kami

Data (GB)
RM 0/bulan

Dapatkan 20GB Data High-Speed Kini Hanya RM20 Promosi Buat Masa Terhad!


Panggilan (minit)
RM 0/bulan

SMS
RM 0/bulan

Bagaimana untuk dapatkannya?

Untuk Pengguna Baru:

Dapatkan SIM Yoodo. Kemudian di halaman ‘Ubah suai pelan anda’, pilih Pelan Data Asas 20GB untuk nikmati harga promosi RM20!

Untuk Pengguna Sedia Ada:

Klik pada ‘Tukar pelan’ dan pilih Pelan Data Asas 20GB untuk menikmati harga promosi RM20! Jangan lupa, pelan 20GB anda boleh diperbaharui pada bila-bila sahaja!

Buat segalanya online

Banyak data, banyak benda boleh buat secara online! Buat segalanya dan jangan lupa anda boleh dapatkan 20GB, hanya RM20.

Kenapa pilih Yoodo? Anda tanya, kami jawab.

Kami dikuasakan oleh Celcom

Ubah suai data, panggilan dan SMS
bila-bila masa

Dapatkan data khas untuk
aplikasi kegemaran anda

  1. Promosi Data 20GB Kini Hanya RM20 (“Promosi”) ini akan bermula dari jam 12:01 pagi, 23 Jun 2021 sehingga diberitahu kelak.
  2. Promosi ini terbuka kepada pengguna Yoodo yang baru serta pengguna Yoodo yang sedia ada.
  3. Jika pelan anda diperbaharui sebelum tempoh kempen bermula, sila tukar langganan pelan anda ke Pelan Data Asas 20GB untuk menikmati harga promosi RM20 dan ia akan diaktifkan pada pusingan bil yang seterusnya.
  4. Pengguna dibenarkan untuk membeli 20GB pada harga RM20 bila-bila masa dalam tempoh Kempen selagi ia menjadi sebahagian daripada langkah pembaharuan pelan mereka.
  5. Pengguna Yoodo kini boleh menggunakan fungsi Renew Anytime untuk memperbaharui pelan data yang sedia ada semasa tempoh promosi untuk menikmati Pelan Data Asas 20GB untuk RM20.
  6. Yoodo mempunyai hak untuk menukar, mengubah, menyemak, menambah, memadam, mempelbagai, menggantung, membatal, menyunting atau melewatkan Promosi pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.
  7. Yoodo tidak bertanggungjawab untuk sebarang ralat, peninggalan, gangguan, penghapusan, kecacatan, kelewatan dalam operasi atau penyiaran, kegagalan talian komunikasi, kecurian atau kemusnahan, akses tanpa kebenaran, atau pengubahan ke atas komunikasi pengguna atau ahli, atau sebarang masalah atau gangguan teknikal ke atas rangkaian atau talian komunikasi, pelayan atau penyedia, perisian dan kegagalan e-mel.